Момци 1.6 TS 120 hp.. вчера през деня забелязах бял дим отзад излиза.. слизам от колата отварям капака. Антифриза ври.. Буквално! Колата качи 110 градуса.. оставих я да работи без да я гася... От какво ще е.. нищо не ми идва на ум.. но влизаше вероятно от някъде въздух... отвъртам капачката духам през нея(където е пружината) и бум.. направо все едно духам през някоя тръба... Взех друга капачка.. Цяла вечер карах няма никакви проблеми 1-2 пъти само вдигна градусите но веднага ги сваля. Казаха ми че е просто топъл въздух.. Сутринта ставам и пак същата работа.. колата когато е студена не прави проблеми.. не пуши.. но стигне ли 90 градуса почва да пуши отзад и се губи антифриза... Идей?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем Алфа 147
Collapse
X
-
Влиза в цилиндрите, лошо, може да е само гарнитура, като се свали главата се вижда, ако пробива е от гарнитурата.
Тогава шлайф на главата и нова гарнитура.Last edited by lordliness; d.m.y г., 18:45.Не всички, които се скитат, са изгубени.
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеВодна помпа, шаден ?
Comment
-
Първоначално публикувано от LegendaryChris Покажи съобщениеВ понеделник ще ходя да видя при майстор да ми смени гарнитурата на бързо и ще пиша със отговор.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеСвалиш ли главата трябва да се провери и шлайфа задължителноНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеДори е задължително и да се сменят и болтовете. До сега не съм виждал някой да го прави.
Comment
-
Първоначално публикувано от LegendaryChris Покажи съобщениеЧовека ми каза, че ще прати главата на снимка и ще смени гарнитура с болтове. Още вчера. Надявам се да разбира от работата си.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеДори е задължително и да се сменят и болтовете. До сега не съм виждал някой да го прави.
---------- Post added at 15:09 ---------- Previous post was at 15:09 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТака и така се сваля главата, аз бих я пратил и за цялостна ревизия/ремонт (водачи на клапани, гумички, клапани, напасване........).
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениемен ако нпиташ аз и сегментите бих сменил
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment